четвер, 04 вересня 2014 16:50

18-річну індіанку видали заміж за собаку

18-річну індіанку видали заміж за собаку

Батьки змусили 18-річну жительку індійського штату Джаркханд по імені Манглі вийти заміж за симпатичного пса по кличці Шеру. Батько нареченої дбайливо підібрав його на вулиці. У святковій цер супроводжувалася музикою і танцями, взяли участь більше сотні людей, повідомляє Mirror.

Піти на такий непростий крок дівчині довелося після того, як місцеві сільські старійшини заявили, що на неї накладено прокляття. За словами мудреців, врятувати дівчину від постійних невдач можна було тільки шляхом одруження з твариною.

За словами старійшин, прокляття полягає в тому, що з першим чоловіком дівчини повинна статися катастрофа. Тепер же, якщо злісне пророцтво збудеться справді, його жертвою стане не людина, а пес. Лише після того, як чаклунство буде знято, Манглі зможе вийти заміж за людину. Старійшини кажуть, що в цьому ритуалі немає нічого незвичайного, багато дівчат позбулися з його допомогою від злих чар.

Тепер дівчина і пес будуть жити разом, але парою в традиційному сенсі цього слова вони, звичайно, не будуть. Молодій індіанці доведеться доглядати за Шеру як за улюбленою домашньою твариною. Як саме дівчина повинна зрозуміти, що закляття з неї знято, мудреці не уточнили.

Це не перший подібний випадок в Індії. Так, у 2007 році співвітчизник Манглі одружився на горі. А в липні цього року мер мексиканського міста Сан Педро Уамелула поєднувався з шлюбом з крокодилом.

Зараз ви читаєте новину «18-річну індіанку видали заміж за собаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути