Ексклюзиви
четвер, 10 лютого 2011 12:50

Щоб досягти успіху, повністю сконцентруйся на своїх мріях, навіть якщо вони виходять за межі нормальності
5

ПОНЕДІЛОК 14

"Я зняв ролики, виклав їх на youtube, - пише у своєму блозі 22-річний Юрій Каплан. Більшості він відомий, як Валентин Стрикало із села Бурильцево на Житомирщині. - Валентин заїкається, туго думає і взагалі в нього все погано. Сподіваюся, всім зрозуміло, що це образ. Спочатку я так поводився під час концертів та інтерв'ю, але потім набридло і я почав вести себе природно. Тим не менш, мені часто пишуть: "Чому ти продовжуєш поводитися як дебіл?".

Виступ Валентина Стрикала

21.00 Київ, Клуб "Форсаж", вул. Гарматна, 15-А

ВІВТОРОК, 15

"Він поводився на 120 відсотків артистично і ще на 120 богемно, щоразу застаючи мене зненацька. За весь день він не вимовив жодної звичайної фрази і при цьому тільки й робив, що не вмовкав," - писав про львівського художника Юрка Коха Юрій Андрухович. В юності художник міг вийти на вулицю в жіночій сукні та з манікюром. Каже, що мистецтво без хуліганства - це кіч. Нова виставка Коха "Секс і місто" присвячена еротиці львівських провулків, парків і кам'яниць.

Виставка Юрка Коха "Секс і місто"

до 20 лютого, Львів, галерея "Зелена кнайпа", вул. Вірменська, 7

СЕРЕДА 16

"Щоб досягти успіху, повністю сконцентруйся на своїх мріях, навіть якщо вони виходять за межі нормальності, - каже 46-річна Анна Суї, яка вирішила стати дизайнером у 4 роки. Перші колекції робила для ляльок, згодом почала шити для себе. - Я була цілком одержима. Наприклад, заприсяглася не вдягати один і той самий одяг двічі на рік". Сьогодні її компанію оцінюють у $400 млн, вона має 50 бутиків, а її колекції продаються у понад 300 магазинів по всьому світу.

Показ колекції Анни Суї на Нью-Йоркському тижні моди

18.00, Lincoln Center, New York, 65th Street

ЧЕТВЕР, 17

Вперше модель "Плейбоя" Анна Ніколь Сміт вийшла заміж у 18 за повара кафе, де смажила курей. Вдруге - за 80-річного мільйонера Джеймса Говарда Маршала за рік до його смерті. Втретє - за адвоката, який 11 років допомагав боротися у суді за спадок із сином Маршала. Народила дочку, але не від чоловіка. Після смерті Сміт через передозування наркотиків за батьківство сперечалися троє кандидатів. Прем'єра опери про Анну Ніколь пройде у Королівській опері Британії. Постановники обіцяють еротику, матюки й наркотики. Кажуть, що їх уже нудить від снобів.

Прем'єра опери "Анна Ніколь" у постановці Марка-Ентоні Тернейджа, лібрето Річарда Томаса

19.30, Велика Британія, Лондон, Королівська опера Covent Garden

П'ЯТНИЦЯ, 18

Колекцію дерев'яних котів на тлі розписаної матюками картини "Три богатирі" представив художник Іван Семесюк на Скульптурному салоні торік. На підлозі валялися поламані пластикові ляльки-спайдермени.

- Замість трансформера чи людини-павука мусите купити котика. Обирайте - підтримати на 10 гривень китайську економіку, або на 100 доларів українську - каже Семесюк. Для оформлення стенда скульптор купив 30 спайдерменів. За вечір віп-заходу жодного кота не продав.

Великий Скульптурний салон

18 лютого - 3 березня, Київ, Мистецький арсенал, вул. Лаврська, 12-14

СУБОТА 19

Холо-ребьофінг - техніка, створена на основі холотропного дихання. Правильно комбінуючи вдих та видих, людина позбавляється стресів, комплексів та підвищує самооцінку. За три дні до заняття радять не вживати алкоголю, наркотиків, стимуляторів, не їсти м'яса, а також не займатися сексом і мастурбацією.

Семінар із холо-ребьофінгу

11.00, Харків, вул. Теплична, 1

НЕДІЛЯ 20

В основі рок-опери "Юнона і Авось" - реальні події першої половини ХІХ ст. Російський мандрівник Микола Резанов закохався в 16-річну дочку губернатора Сан-Франциско Кончіту. За рік він помер під Красноярськом. Кончіта, яка чекала коханого 35 років, дала обітницю мовчання й пішла до монастиря. 2000-го над могилою Резанова на красноярському кладовищі розвіяли землю з могили Кончіти.

Рок-опера Олексія Рибнікова "Юнона і Авось"

19.30, Одеса, Академічний театр музичної комедії ім. Водяного, вул. Пантелеймонівська, 3

Зараз ви читаєте новину «Щоб досягти успіху, повністю сконцентруйся на своїх мріях, навіть якщо вони виходять за межі нормальності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути