четвер, 06 жовтня 2011 16:08

Менінгіт лікар переплутала із застудою

Полтавець 27-річний Ігор БОНДАРЕНКО міг померти через неправильний діагноз.

- На початку червня почали боліти вуха. Лікував удома настоянками трав, закапував перекис водню. На четвертий день пішов до лікарні. Терапевт сказала, що я дуже застуджений. Виписала антибіотики й компреси. Вуха боліли так, що втрачав розум. Сидів постійно на знеболювальних. Вип'ю дві таблетки, і пару годин не болить. А потім знову.

За два тижні пішов до приватної клініки. Почали гріти вуха лампою. Купив за 50 гривень грілку з соляним розчином, у шапці ходив. За два дні трохи попустило. На радощах відніс коробку цукерок тому лікарю.

Вийшов на роботу, маю столярний цех. Два дні нормально працював, а на третій знепритомнів у цеху. Робітники викликали "швидку". Відвезли мене до обласної лікарні. Там з'ясували, що маю запущений менінгіт. Одразу забрали в операційну. Медсестра сказала батькові: якби привезли на кілька годин пізніше, то не врятували б. Тиждень після операції пролежав у реанімації. Ще стільки ж - у загальній палаті.

Як розказали, що гній мало не з мозку викачували, то серце в п'яти втекло. Я, буває, скупаюся і з мокрою головою у справах бігаю - ото, може, де й продуло. Шок конкретний пережив.

Зараз ви читаєте новину «Менінгіт лікар переплутала із застудою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути