середа, 29 лютого 2012 17:29

28-річному львів'янину ніколи не хочеться сексу

Львів'янину 28-річному Івану Тарнавському ніколи не хочеться сексу. Загалом кохався вісім разів.

- Я не імпотент, дівчата мені подобаються. У 13 років усі хлопці тільки про секс і говорили, приносили у школу журнали "Пан+Пані", Playboy, гральні карти з голими дівчатами. Мені то було нецікаво. Я ходив на карате, був у гуртку малювання, добре вчився - мав чим займатися. Хоча дівчатам подобався, самі до мене чіплялися.

Закохався у 16 років у сусідку по парті Дарину. Поцілувалися через місяць. Ще за два вона почала натякати на інтимніші стосунки. Сексом зайнялися наступного дня після випускного в неї вдома. Усе пройшло класно, вона була задоволена. Мені сподобалося роздягати її, милуватися, торкатися тіла. Але процес не приніс того задоволення, про яке розповідають і показують у фільмах. Жодних переживань не було, оргазм запам'ятав як яскравий спалах. Потім - розслаблення і спокій.

Сказав їй, що мені важливіший духовний контакт, ніж фізичний

Наступний раз був за два роки в гуртожитку. Зустрічалися з дівчиною, дійшло до інтиму. Знову ж таки - їй сподобалось, а мені якось байдуже. Так і сказав їй, що мені важливіший духовний контакт, ніж фізичний. Спочатку вона погодилася, потім кинула.

В інтернеті шукав причини цієї проблеми. Дійшов висновку, що в мене слабкий сексуальний темперамент. А батьки досі живуть активним статевим життям, їм за 50.

У 24 почав зустрічатися з дівчиною, яка до весілля не хотіла кохатися. Мені таке підходило, хоча одружуватися з нею не планував. Вечорами у моїй квартирі готували їсти, дивилися фільми, грали в ігри. Потім вона виїхала за кордон. Більш мені такі не траплялися. Дівчата думають, що я дуже вихований, бо не лізу їм під спідницю. А мене не цікавить те, що в них там.

Я мрію про нормальну сім'ю. Зараз шукаю дівчину, для якої секс так само не має значення. Хочу жінку, з якою можу розпочати бізнес, котра стане мені другом і матір'ю моїх дітей.

Зараз ви читаєте новину «28-річному львів'янину ніколи не хочеться сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути