пʼятниця, 30 грудня 2016 16:35

Встановили, яка нація залежна від ґаджетів

Встановили, яка нація залежна від ґаджетів

Шведський оператор мобільного зв'язку провів дослідження з метою виявити, яка нація найбільше залежить від смартфонів. Виявилося, найбільшу залежність від пристроїв мають жителі Фінляндії.

На думку фахівців, це пов'язано з низькими тарифами на послуги у мобільних операторів. У Фінляндії налічується 11 млн тарифних планів. Це по два на людтну. Вони абсолютно не обмежують трафік. Практично за копійки фіни можуть "ходити"в інтернет у будь-якій точці країни. Цим фактом стурбоване Міністерство охорони здоров'я країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Китаї створили найдешевший смартфон

У Гельсінкі навіть зняли соціальну рекламу. У ролику мати моніторить інтернет, в цей час ворона забирає у неї з-під носа дитину. Слоган відео: "Халатність - сучасне насильство".

Американські медики встановили, що людям, які не можуть жити без телефонів, властиві різка зміна настрою і імпульсивна поведінка. Залежність від електронних пристроїв зустрічається в екстравертів частіше, ніж серед інтровертів.
Зараз ви читаєте новину «Встановили, яка нація залежна від ґаджетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути