середа, 04 січня 2017 10:35

Виявили, які чоловіки частіше зраджують

Виявили, які чоловіки частіше зраджують

Американські науковці дослідили, що чоловіки з татуюваннями привабливіші для жінок. Але вони частіше зраджують своїх партнерок.

У дослідженні фахівців університету Нью-Мексико взяли участь 2500 чоловіків, повідомляє The Daily Mail. Усі добровольці мали гетеросексуальну орієнтацію.

Під час експерименту учасники оцінювали знімки із зображенням чоловіків із голим торсом. З'ясували, що представники сильної статі з тату здаються жінкам мужнішими. Чоловіків із татуюваннями сприймають здоровішими, маскуліннішими та агресивнішими, кажуть науковці.

Це пов'язано з високим рівнем тестостерону - гормону, який відповідає за лібідо і зростання м'язів, передає medikforum. Цей гормон змушує чоловіків вирушати на пошуки нових сексуальних партнерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли люди зраджують найчастіше - дослідження

Саме це "тестостеронне походження" маскулінності змушує жінок вважати татуйованих чоловіків менш надійними в плані подружньої вірності, інформує delfi.lv.

Незважаючи на візуальну привабливість, чоловіки з тату, на думку більшості жінок, погано підходять на роль чоловіка або батька.

За твердженням французьких вчених, в очах чоловіків жінки з татуюваннями привабливіші, але доступніші. Під час експерименту науковці виявили, що чоловіки більше звертають увагу на жінок з тату. Саме їм представники сильної статі частіше робили недвозначні пропозиції зайнятися сексом.
Зараз ви читаєте новину «Виявили, які чоловіки частіше зраджують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути