вівторок, 10 січня 2017 11:39

Як татуювання впливають на імунітет

Як татуювання впливають на імунітет

Американські вчені з Університету Алабами виявили, що люди з татуюваннями на тілі мають міцніший імунітет порівняно з іншими людьми.

Вони менше схильні до застуд, грипу та інших вірусних захворювань.

Таких висновків фахівці дійшли, дослідивши людей з великою кількістю тату на тілі. Що більше у людей було тату, то менше вони застуджувались.

"Є окрема категорія фанатів татуювань, представники якої просто не можуть зупинитися і постійно наносять на своє тіло нові малюнки. У них, завдяки тренуванню імунної системи, опірність вірусам вища, ніж у інших", - наголосили науковці.

Вони вважають, справа не у символістиці малюнків, а у специфіці процесу татуювання. Постійне наколювання викликає гострий стрес в організмі. Це мобілізує захисні функції імунної системи, що дозволяє протистояти вірусним інфекціям, передає doctoroff.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штучні веснянки у вигляді тату - новий тренд макіяжу

Тату можуть зашкодити організму: разом із фарбою можуть потрапити інфекції, які спричинюють захворювання шкірних покривів і органів.

Учені з університету Раскін в Великій Британії з'ясували, що люди з тату на тілі в цілому більш агресивніші, ніж ті, хто не робив собі наколок. Пояснюють, що люди з підвищеним емоційним рівнем можуть реагувати на сумні для них події, роблячи татуювання.
Зараз ви читаєте новину «Як татуювання впливають на імунітет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути