вівторок, 31 травня 2016 13:16

Зуєв достроково переміг у конкурсі щодо Укренерго
6

Комітет з призначень керівників особливо важливих для економіки підприємств при Мінекономрозвитку вибрав Сергія Зуєва на посаду директора держпідприємства "Укренерго".

Зуєв переміг із третьої спроби. Конкурс на посаду директора ДП "Укренерго" був призначений у жовтні 2015 року. Після першого туру етапу конкурсу міністерство зробило заяву: "За результатами обговорення й аналізу конкурсних пропозицій учасників конкурсного відбору комісія дійшла висновку, що пропозиції щодо керівництва ДП "НЕК Укренерго", представлені учасниками конкурсного відбору, не забезпечують належну ефективність управління підприємством", - повідомили Українські новини.

За даними видання, на перший тур нового конкурсу було подано 27 заявок, заявка Зуєва була відсутня. Співбесіди пройшли 6-7 квітня. Ніяких заяв у пресі та жодної офіційної інформації щодо результатів не було.

 

21 квітня Мінекономрозвитку знову оголошує "перший етап" конкурсу, третій за рахунком, ніяк не пояснюючи, що сталося з другим. Заявлено 30 учасників включаючи Сергія Зуєва, хоча станом на 6 квітня його заявки і документів у МЕРТ не було.

Призначенням Сергія Зуєва займаються Роман Бондар (партнер у кадровому агентстві Talent Advisors) і Володимир Семенихін (директор департаменту МЕРТ з питань розвитку підприємництва і регуляторної політики).

"Конкурсна презентація Сергія Зуєва російською мовою оцінена експертами як поверхнева і беззмістовна", - відзначають Українські новини.

 
 
 
 
 
Зараз ви читаєте новину «Зуєв достроково переміг у конкурсі щодо Укренерго». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути