понеділок, 20 лютого 2017 17:58

Запустили сервіс, де можна скаржитися на працівників Укрпошти

Запустили сервіс, де можна скаржитися на працівників Укрпошти
Ukrainianwall.com

Укрпошта запустила електронний сервіс управління якістю обслуговування клієнтів. Про це Gazeta.ua розповів перший заступник генерального директора держпідприємства Олександр Перцовський.

"Поки що він працює в режимі тестування. Це, ймовірно, триватиме кілька місяців. Розробила е-сервіс команда "Розумна країна" - учасники першого некомерційного інкубатора 1991 Open Data Incubator. Зробили прототипи для Укрзалізниці та Укравтодору. Укрпошта теж зацікавилася. Ми зв'язалися з учасниками інкубатора. Запропонували, щоб тестували сервіс на нашій базі", - говорить Олександр Перцовський.

На сайті є 11 600 відділень Укрпошти. Можна поскаржитися на черги, незручний графік роботи, якість обслуговування, відсутність упаковки, погану доставку.

"Цей сервіс створили, щоб кожен клієнт Укрпошти в будь-якому куточку країни міг оцінити його якість. Наша мережа – найбільша в країні. Тож можливість тримати "руку на пульсі" дуже важлива для менеджменту компанії. Хочемо всіх переконати: держкомпанії можуть змінюватися та "розвертатися" до клієнтів", - додав Перцовський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одна груба відповідь і ми втрачаємо 10 клієнтів - гендиректор Укрпошти

Дані з сервісу передаватимуть до централізованого контакт-центру Укрпошти.

"Отримаємо прямий зв'язок зі споживачем в режимі реального часу. Зможемо швидко реагувати на скарги. Також подібні сервіси допомагають оцінювати роботу працівників, мотивувати їх", - зазначив перший заступник генерального директора підприємства.

З 1 березня Укрпошта стане публічним акціонерним товариством. 100% акцій належатиме державі в особі Міністерства інфраструктури. Створять наглядову раду для управління компанією. Статутний капітал ПАТ становитиме 6 млрд 518 млн 597 тис. грн за рахунок майна, переданого державою.

Зараз ви читаєте новину «Запустили сервіс, де можна скаржитися на працівників Укрпошти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути