понеділок, 25 липня 2016 11:08

Залізничникам обіцяють додати 25% до окладу

Залізничникам обіцяють додати 25% до окладу

Керівник Укрзалізниці Войцех Балчун і лідер профспілки залізничників і транспортних будівельників України Вадим Бубняк підписали меморандум про взаєморозуміння, який передбачає підвищення окладів працівників залізниці.

Про це повідомляє "Центр транспортних стратегій".

"Зокрема, передбачено підвищення окладів на 25% працівників, діяльність яких безпосередньо пов'язана з наданням послуг з перевезення вантажів і пасажирів, ремонтом, технічним обслуговуванням рухомого складу та інфраструктури, працівникам апаратів управління: ПАТ "Укрзалізниця", регіональних філій. Іншим працівникам оклади планується підвищити до 20%", - зазначає видання.

Передбачається також, що до 1 жовтня 2016 року буде розроблено та впроваджено положення про оплату праці працівників ПАТ "Укрзалізниця".

Нагадаємо, на початку червня поточного року профспілка залізничників і транспортних будівельників України зажадали від голови правління Укрзалізниці Войцеха Балчуна підвищити зарплату залізничникам на 20%.

Йшлося про підвищення тарифних ставок і посадових окладів на 20% з 1 квітня 2016 року. При цьому зазначалося, що збільшення повинно відбутися для всіх залізничників.

Балчун тоді заявив, що спершу в Укрзалізниці буде проведено фінансовий аудит, а вже потім можна буде обговорювати питання підвищення зарплат.

Зараз ви читаєте новину «Залізничникам обіцяють додати 25% до окладу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути