вівторок, 17 березня 2015 13:38

За шість років Азарову переплатили майже 600 тисяч грн пенсії

За шість років Азарову переплатили майже 600 тисяч грн пенсії
Фото: vlasti.net

З 2008 року по 2014 рік колишньому прем'єр-міністру України Миколі Азарову незаконно виплатили пенсію з переплатою у 585 тисяч гривень. Про це йдеться у повідомленні Міністерства внутрішніх справ України.

Установлено, що службовці Пенсійного фонду у 2014 році, діючи за попередньою змовою з Азаровим, вчиняли розтрату бюджетних коштів.

"Управлінням Пенсійного фонду у Шевченківському районі Головного управління Пенсійного фонду у Києві Азарову безпідставно призначена та нарахована пенсія. Внаслідок чого Азарову зайво виплачена пенсія у період з 2008 року по 2014 рік у сумі близько 585 тисяч гривень", - повідомляє прес-служба.

Головним слідчим управлінням МВС України здійснюється досудове розслідування в кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні, якщо вони вчинені в особливо великих розмірах або організованою групою).

Покарання може сягати 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «За шість років Азарову переплатили майже 600 тисяч грн пенсії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути