Ексклюзиви
субота, 14 січня 2017 11:17

"За день маємо 10 тисяч гривень" — валютник розповів про заробітки на чорному ринку

"За день маємо 10 тисяч гривень" — валютник розповів про заробітки на чорному ринку

На чорному ринку неймовірні заробітки на валюті. За день валютники заробляють від 10 до 40 тисяч гривень. Про це Gazeta.ua розповів валютник Володимир. У цьому бізнесі чоловік понад 15 років.

"Через велику маржу, яка вже два місяці становить від 1,5 до 1,8 гривні ми непогано заробляємо. До нас ідуть бізнесмени, депутати та й звичайні люди, яким треба поміняти швидко і надійно. Великі суми від 10 тисяч доларів зараз замовляють заздалегідь. Щодня продаємо від 5 до 14 тисяч доларів. Замовники є з Києва, Дніпра, Львова. За потреби їдемо прямісінько до замовника. Нам це вигідно"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Врятувати гривню: експерти дали поради Нацбанку

Валюту купують через знайомих у банках. Вчора був дефіцит валюти в обмінниках. Хоча, Нацбанк продав 55 мільйонів доларів, попит був у 82 мільйони.

"Ми щодня забираємо відведений ліміт валюти. Бувають і такі дні, коли в міняйл мало купують доларів, - пояснює Володимир. - Переважно, коли долар різко падає по курсу НБУ. Але, зараз прогноз, що він лиш дорожчатиме. Банкіри між собою обговорюють цифру у 31 гривню за долар. Думаю це буде вже до кінця місяця.

Зараз ви читаєте новину «"За день маємо 10 тисяч гривень" — валютник розповів про заробітки на чорному ринку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути