четвер, 06 жовтня 2016 11:56

З початку року кошти клієнтів "Укргазбанку" збільшились на 22 млрд грн

З початку року кошти клієнтів "Укргазбанку" збільшились на 22 млрд грн

З початку року портфель залучених коштів клієнтів Укргазбанку збільшився майже вдвічі - на 22 млрд грн і досяг 49 млрд грн.

"Укргазбанк не перший рік поспіль демонструє позитивну динаміку за всіма депозитними продуктами для клієнтів. Портфель залучених коштів постійно збільшується, що є свідченням високої довіри наших клієнтів", - зазначив голова правління Укргазбанку Кирило Шевченко.

Нагадаємо, нещодавно Укргазбанк отримав найвищу оцінку надійності своїх депозитів, посівши 8-е місце серед усіх банків України за підсумками першого півріччя 2016-го року в "Рейтингу надійності банківських депозитів" від РА "Стандарт-Рейтинг".

Як зазначило рейтингове агентство, серед трьох державних банків краще за всіх перше півріччя закінчив Укргазбанк, який увійшов у десятку лідерів рейтингу, показавши темп приросту прибутку на 129,05%. Попри складності першого півріччя, держбанки залишалися острівцем стабільності банківської системи і забезпечували її життєздатність.

Зараз ви читаєте новину «З початку року кошти клієнтів "Укргазбанку" збільшились на 22 млрд грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути