четвер, 07 квітня 2016 22:12

В Україні відкриють два японських офіси для розвитку співпраці

В Україні відкриють два японських офіси для розвитку співпраці

В Україні будуть відкриті офіси Японського агентства міжнародної співпраці (JICA) і Японської організації сприяння розвитку зовнішньої торгівлі (JETRO), що дозволить активізувати співпрацю з японськими інвесторами.

Про це сказав віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко за результатами візиту до Японії української делегації на чолі з Президентом Петром Порошенком, повідомляє прес-служба віце-прем'єра.

"Відкриття офісів Японського агентства міжнародної співпраці і Японської організації сприяння розвитку зовнішньої торгівлі в Україні дозволить активізувати співпрацю з японськими інвесторами і спростить реалізацію великих спільних проектів. За його (Зубка. - Ред.) словами, Україна обговорює з японською бізнес-федерацією KEIDANREN можливість відкриття в Києві офісів цих японських організацій", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, офіс JICA буде своєрідним "єдиним вікном", яке дозволить активізувати моніторинг нових інфраструктурних і складних технологічних енергоефективних проектів. Наприклад, прискорить реалізацію проекту реконструкції Бортницької станції аерації.

Офіс JETRO в Україні стане своєрідним хабом, у якому сходитимуться інтереси українських і японських підприємств. Вітчизняним компаніям не доведеться їхати до Японії, щоб дізнатися про актуальні можливості співпраці та пріоритетні проекти і налагодити кооперацію з японським бізнесом.

Зараз ви читаєте новину «В Україні відкриють два японських офіси для розвитку співпраці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути