понеділок, 15 вересня 2014 08:45

В окупованому Криму ціни на м'ясо злетіли удвічі

В окупованому Криму ціни на м'ясо злетіли удвічі
job-sbu.org

У січні-серпні в окупованому Криму зафіксовано зростання цін на продукти харчування, алкоголь і сигарети, послуги та проїзд у транспорті.

За даними Служби статистики Криму, ціни на продукти харчування виросли на 28,9%. Найбільше зростання цін зафіксоване на фрукти - на 50,8%, м'ясо - 43,5%, безалкогольні напої - 33,6%, цукор, джем, мед, шоколад і цукерки - 32,3%, хлібобулочні вироби і крупи - 26%, рибу і морепродукти - на 24,8%. Олія та жири подорожчали на 20,7%, молочні вироби, сир і яйця - на 16,3%. В теж час ціни на овочі знизилися на 8,1%.

Ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби зросли на 40,5%.

Вартість послуг готелів, кафе і ресторанів збільшилася на 23%. Тарифи на транспорт в цілому зросли на 18,4%, предмети домашнього вжитку, побутову техніку і повсякденний догляд за будинком - на 16,9%, житлові послуги, воду, електроенергію, газ та інші види палива - на 16,4%. Вартість послуг охорони здоров'я стала дорожче на 14,9%, послуг з організації відпочинку та культурних заходів - на 14,5%. Послуги зв'язку подорожчали на 2,5%, освіти - на 0,6%, одяг і взуття - на 0,1%.

Зараз ви читаєте новину «В окупованому Криму ціни на м'ясо злетіли удвічі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути