вівторок, 07 жовтня 2014 11:53

У Києві подорожчали квартири в новобудовах

У Києві подорожчали квартири в новобудовах
Фото:apartment-kiev.blogspot

Вартість квадратного метра квартир в новобудовах Києва на початку жовтня зросла на 1,02% і становить у середньому 12 тис. 706 грн.

Про це повідомляє Finance.ua з посиланням на дані порталу нерухомості Meget.kiev.ua.За результатами аналізу, найбільш дешевими залишаються квартири в новобудовах економ-класу в Деснянському районі, де середня вартість квадратного метра становить 9 402 грн. Найдорожче нове житло забудовники пропонують в елітних новобудовах Печерського району, в середньому по 18 031 грн/м2.

Крім того, фахівці зазначили, що найбільше зростання цін (на 9,2%) зафіксовано в Оболонському районі, а найбільше падіння ціни - у Солом'янському районі (на 12,2%).У складанні статистики брали участь 296 житлових комплексів з каталогу новобудов Києва. Враховувалися дані забудовників за середньою ціною квадратного метра житла, що будується в новобудовах Києва, а також в будинках, зданих в експлуатацію в поточному році.

Зараз ви читаєте новину «У Києві подорожчали квартири в новобудовах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути