субота, 28 лютого 2015 16:10

В інтернеті вигідно торгувати одягом і памперсами

В інтернеті вигідно торгувати одягом і памперсами

В інтернеті почастішали оголошення про продаж вже діючих інтернет-магазинів. Кореспондент Gazeta.ua поцікавився у бізнес-консультанта Романа Васільєва, чим зараз вигідно торгувати у мережі.

"В інтернеті українці купують одяг, аксесуари, побутову техніку, взуття, косметику та парфумерію, - розказує Роман. - Вигідно торгувати одягом, памперсами, їжою, парфумами. За техніку не беріться, бо конкуренції з інтернет-магазинами не витримаєте. У них все рівно дешевше, бо купують телевізори і холодильники великими партіями".

За словами Васільєва, для того, щоб торгувати, не обов'язково відкривати інтернет-магазин.

"Продавати можна через соцмережі і сайти оголошень, - каже бізнес-консультант. - Хочете гарно заробляти, не беріть передоплати за товар. Це відлякує покупців, бо у такий спосіб наживаються шахраї. Щоб клієнт вам вірив, краще ввести післяоплату. Це може бути готівковий розрахунок покупця з кур'єром чи через накладний платіж на пошті".

Радить врахувати, що половина покупців забирає товар з офісу, щоб зекономити на вартості доставки.

"Лише 10 відсотків користуються послугами кур'єрів, - запевняє Васільєв. - Не можна економити на просуванні сайту магазину, бо клієнт може просто вас не знайти серед конкурентів. Погоріти зараз легко. Особливо тим, хто має діло з імпортним товаром. Знайомий Ігор у вересні закрив інтернет-магазин, на якому продавав вживані меблі з Німеччини. Тепер перевезти їх через кордон неможливо. З Польщі почав возити побутову хімію і продукти. Створив замість магазину сторінку у соцмережі"вКонтакте". Мав гарні продажі восени, але коли злотий став по 6,5 гривень, товар у нього купувати перестали. Бо вітчизняні порошки і ковбаса в порівнянні з польськими тепер дешевші. Покупці йдуть на ризик і замовляють в інтернеті, щоб зекономити, а не переплатити".

Зараз ви читаєте новину «В інтернеті вигідно торгувати одягом і памперсами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути