субота, 23 січня 2016 13:47

В Давосі говорили про фінансування "Нафтогазу"

В Давосі говорили про фінансування "Нафтогазу"
Компанію чекають реформи. Фото: zn.ua

Міністр фінансів Наталя Яресько говорила про реформування "Нафтогазу" з єврокомісаром з питань енергетики Марошем Шефчовичем.

Про це міністр розповіла на своїй сторінці в Facebook.

"Мала задоволення зустрітися з єврокомісаром і обговорити реформи в енергетичному секторі України та ключові питання, зокрема,"Північний потік-2" і фінансування "Нафтогаз України", - повідомила міністр.

Також вона говорила про виділення кредиту від Швейцарії з держсекретарем Федерального департаменту фінансів Швейцарії Жаком де Ваттевілем.

"Обговорили надання Швейцарією 200 мільйонів доларів кредиту на підтримку макроекономічної стабільності через наші центральні банки, а також стан реалізації програми співпраці з МВФ, програми економічних реформ в цілому", - повідомила Яресько.

Як відомо, американський бізнесмен Джордж Сорос вивчає можливість інвестувати в українську економіку. Зокрема, в енергетичний сектор і сільське господарство. Але він вважає, що про інвестиції в енергетичний ринок можна буде говорити тільки після реформи "Нафтогазу" і запровадження ринкових цін на газ.

Зараз ви читаєте новину «В Давосі говорили про фінансування "Нафтогазу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути