вівторок, 01 листопада 2016 12:57

"Укренерго" реформуватиме нова команда менеджерів

"Укренерго" реформуватиме нова команда менеджерів

В "Укренерго" працює нова команда менеджерів, яка реформуватиме роботу компанії та зробить її ефективною, прозорою і динамічною.

Про це йдеться на сайті компанії.

Зокрема, заступником директора з інформаційних технологій призначено Вадима Горюшка (буде займатися усіма інноваціями, які зможуть підняти ефективність компанії за допомогою ІТ), директором з персоналу – Світлану Николенко (здійснюватиме реформу системи управління персоналом "Укренерго"). Керівником офісу управління проектами – Володимира Кудрицького (реформуватиме в цілому підходи компанії до управління проектами, а також займатиметься розробкою стратегії та інвестиційної політики компанії), радником директора "Укренерго" – Андрія Немировського (забезпечуватиме підготовку компанії до введення нової моделі ринку електроенергії відповідно до Третього енергетичного пакета ЄС), заступником директора ВП "Укренергосервіс" - Кирила Захарова (реформуватиме систему управління нематеріальними активами та відповідатиме за рестайлінг корпоративного брендингу компанії).

Як нещодавно повідомляли, Михайла Бно-Айріяна призначено директором з комунікацій та міжнародного співробітництва.

"Ми зробили рішучий крок і маємо на меті привнести в компанію слово "реформи" та додати їй реформаторського "драйву". Наше завдання – використати найкращий закордонний досвід для перетворення підприємства у мобільну, зрозумілу та прозору компанію. Для цього я залучив одних з найкращих та досвідченіших спеціалістів у своїй сфері. Вони не мають жодного політичного або комерційного забарвлення. Це професійний підхід. І це лише початок. Сьогодні ми шукаємо на ринку в Україні найкращих людей, які готові працювати на інтереси державної компанії", - резюмував Всеволод Ковальчук, т. в.о. директора ДП "НЕК "Укренерго".

Зараз ви читаєте новину «"Укренерго" реформуватиме нова команда менеджерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути