пʼятниця, 11 березня 2016 09:51

Українських курей перероблятимуть в Голландії

Українських курей перероблятимуть в Голландії

"Миронівський хлібопродукт" через місяць запустить в Голландії підприємство з переробки м'яса птиці, сказала фінансовий директор підприємства Вікторія Капелюшна. Про це пише AgroPolit.

Вона додала, що мова йде не про купівлю підприємства в Європі, а про спільне виробництво, яке компанія має намір розпочати у першому півріччі 2016 року.

"Думаю, що через місяць зможемо анонсувати. Це підприємство в Голландії. Це виробництво - переробка м'яса птиці", - зазначила Капелюшна.

За даними "Миронівського хлібопродукту", у 2016 році компанія має намір збільшити виробництво курятини приблизно на 40 тис. тонн внаслідок модернізації та розширення додаткових майданчиків вирощування птиці на птахофабриках.

Нагадаємо, ПАТ "Миронівський хлібопродукт" - найбільший виробник курятини в Україні. Крім цього, компанія займається виробництвом зернових, соняшникової олії, продуктів м'ясопереробки. Продукція підприємства випускається під торговими марками "Наша Ряба", "Легко!", "Дружба народів", "Бащинський", "Європродукт", "Сертифікований Ангус", "Фуа Гра".

Зараз ви читаєте новину «Українських курей перероблятимуть в Голландії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути