Ексклюзиви
вівторок, 22 липня 2014 13:12

Українські пивовари третій рік поспіль підтримують відчизняний біатлон

Українські пивовари третій рік поспіль підтримують відчизняний біатлон

Федерація біатлону України та компанія "Перша приватна броварня" продовжили співробітництво на третій рік поспіль.

Федерація біатлону України та українська компанія "Перша приватна броварня" підписали спонсорську угоду на 2014-2015 рр. Таким чином, "Перша приватна броварня" вже третій рік поспіль виступатиме партнером українських біатлоністів.

"Завдяки підтримці наших спонсорів, українським спортсменам вдається досягати таких високих результатів. Особливо при наразі недостатньому державному фінансуванні, партнерство з приватними українськими компаніями дозволяє нам залучити додаткові ресурси для підготовки, забезпечити команду необхідним обладнанням і, відповідно, боротися за найвищі місця на міжнародних змаганнях", – розповів Президент Федерації біатлону та віце-президент НОК України Володимир Михайлович Бринзак.

"Ми дуже цінуємо те, що "Перша приватна броварня" надає реальну допомогу українському спорту, і наші спортсмени щиро вдячні усім небайдужим людям, особливо в такі важкі для держави часи", – підкреслив він.

На сьогоднішній день біатлон – один з найбільш видовищних зимових видів спорту – є єдиною олімпійською дисципліною, у якому Україна отримала нагороди на Олімпійських іграх у 2014 році: Віта Семеренко виборола "бронзу" у спринтерських перегонах, а наша жіноча збірна завоювала "золото" у естафетній гонці.

"Кожен українець знає про реальні досягнення наших біатлоністок, і ми усі дуже ними пишаємося, – зазначив керівник "Першої приватної броварні" Андрій Мацола. – Успіхи української збірної з біатлону підтверджують, що наша держава була, є і буде у світовій спортивній еліті. І я впевнений – нам буде чим пишатися і в майбутньому".

Інформація про компанію
"Перша приватна броварня" - одна з найвідоміших українських компаній у галузі виробництва напоїв натурального бродіння (квас, пиво).
ЇЇ було створено в 2004 році родиною бізнесмена Андрія Мацоли. У 2012 році відбулося злиття компанії з ПБК "Радомишль", який належав міжнародній групі OASIS CIS, що спеціалізується на виробництві пива та безалкогольних напоїв у 6 країнах. 30% акцій OASIS CIS належать Європейському Банку Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) i німецькому пивному концерну Oettinger. Контрольним пакетом OASIS CIS володіють 4 керуючих партнера компанії – громадяни США, Ізраїлю, Великобританії та Росії.
"Перша приватна броварня" сьогодні здійснює управління 2-ма пивзаводами – у Львові та в Радомишлі. Найбільшим акціонером компанії та її СЕО є український бізнесмен Андрій Мацола, другий за величиною пакет належить ЄБРР. Решта акцій розподілені між концерном Oettinger і керуючими партнерами групи OASIS.

Зараз ви читаєте новину «Українські пивовари третій рік поспіль підтримують відчизняний біатлон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути