вівторок, 01 березня 2016 11:07

Українська поліція супроводжуватиме вантажівки Росії за гроші

Українська поліція супроводжуватиме вантажівки Росії за гроші

Поліція України готова супроводжувати російські вантажівки українською територією за 1170 гривень. Про це пише "Інтерфакс-Україна" з посиланням на Асоціацію міжнародних автомобільних перевізників.

"Є можливість замовити супровід транспортних засобів російських перевізників на території України силами Дорожньо-патрульної служби МВС України. Вартість супроводу одного транспортного засобу по території України від пункту в'їзду до пункту виїзду, незалежно від кількості областей, якими проходить маршрут, становить 1170 українських гривень", - йдеться в повідомленні Асоціації.

Офіційний курс Нацбанку України на 1 березня - 27,09 грн/$ 1, відповідно вартість послуги становить $ 43,19.

Нагадуємо, 26 лютого лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявив про відновлення всеукраїнської акції з блокування переміщення російських вантажних автомобілів через територію України. У той же день міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський заявив, що спроби блокування активістами транзитного переміщення через Україну вантажівок з російською реєстрацією можуть призвести лише до негативних наслідків для країни.

Зараз ви читаєте новину «Українська поліція супроводжуватиме вантажівки Росії за гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути