Ексклюзиви
пʼятниця, 06 березня 2015 12:22

Українці переплачують 8 грн за літр бензину - Аронець

Українці переплачують 8 грн за літр бензину - Аронець
Фото: tvojauto.ru

Українці переплачують за пальне в середньому 8 гривень за один літр. Про це в блозі на Gazeta.ua пише депутат Київської обласної ради Олександр Аронець.

"24 лютого, коли гривня здійснила круте піке, долар купляли в середньому по 38-39 гривень, в той же день, під вечір, основні автозаправні мережі підняли ціни на бензин марки А-95 до 28-29 гривень. Таким чином за літр ми платили 0.76 дол.", - нагадує активіст.

Водночас, попри те, що сьогодні курс долара опустився до рівня 23.50-24 грн, ціни на бензин марки А-95 в найвідоміших мережах WOG та ОККО опустились лише до позначки 27.50 за літр.

Таким чином, сьогодні літр бензину коштує 1.14 дол. Фактично на сьогодні економічно обгрунтованою є ціна 19-20 грн за літр А95, зазначає Аронець.

"Враховуючи те, що мережа WOG належить олігарху-нардепу Єремєєву, а топ-менеджер Єремєєвської групи "Континіум" сьогодні міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, ймовірно і є причиною того, що Антимонопольний комітет спить", - пише депутат столичної облради.

Зараз ви читаєте новину «Українці переплачують 8 грн за літр бензину - Аронець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути