середа, 10 червня 2015 12:55

Україна та Ізраїль можуть створити Зону вільної торгівлі

Україна та Ізраїль можуть створити Зону вільної торгівлі
Фото: tsn.ua

Глава МЗС України Павло Клімкін та почесний консул Ізраїлю у Львові Олег Вишняков обговорюють питання створення Зони вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем.

"Політики зійшлися на думці про необхідність просування процесу створення ЗВТ між країнами. Незважаючи на те, що основною часткою експорту України є сировина (близько 800 млн дол на рік), значна частина технологій закуповується в Ізраїлі", - повідомляє прес-служба Вишнякова.

За словами почесного консула, наявність ЗВТ не тільки збільшить товарообіг між країнами, але і сприятиме активному залученню ізраїльських інвестицій в українські проекти.

Зазначається, що у жовтні відбудеться спільний економічний форум, який стане важливим кроком на шляху "знайомства українського та ізраїльського бізнесу".

Форум є можливістю "знайти партнерів або інвесторів, познайомити ізраїльтян з Україною та її специфікою, надати можливість ізраїльським інвесторам особисто переконатися, що Західна Україна – це економічно привабливий і безпечний регіон для капіталовкладень".

Зараз ви читаєте новину «Україна та Ізраїль можуть створити Зону вільної торгівлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути