пʼятниця, 17 січня 2014 11:50

Україна за рік позбулася держмайна на 1,5 мільярда гривень

Україна за рік позбулася держмайна на 1,5 мільярда гривень
Держбюджет у 2013 році отримав 1,48 млрд грн від приватизації. Фото: obozrevatel.com

Фонд державного майна (ФДМ) у 2013 році перерахував до державного бюджету 1,48 млрд від продажу державного майна та надходжень, пов'язаних з процесом приватизації, перевиконавши план на 1,7%.

Про це повідомила прес-служба ФДМ.

Крім того, найвищий показник перевиконання річного плану зафіксовано з надходження дивідендів, нарахованих на державні акції (частки, паї) господарських товариств, які належать до сфери управління ФДМ. Планова сума на рік становила 70 млн грн. Обсяг надходження дивідендів становив 125,2 млн грн - плановий показник перевиконано на 78,8%.

Планове завдання з надходження коштів від оренди державного майна було встановлене в обсязі 835 млн грн. У результаті діяльності Фонду від оренди державного майна до бюджету надійшло 1,054 млрд грн - бюджетне завдання перевиконано на 26,26%.

На поточний рік встановлене завдання з надходження коштів від оренди державного майна в обсязі 840 млн грн. У перший тиждень року до держбюджету уже надійшло 44,5 млн грн, або 5,3% від річного плану.

Зараз ви читаєте новину «Україна за рік позбулася держмайна на 1,5 мільярда гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути