вівторок, 09 серпня 2011 09:07

У севастопольський аеропорт "залили" 25 мільйонів

У севастопольський аеропорт "залили" 25 мільйонів

На будівництво аеропорту "Севастополь "Бельбек" виділено 25 млн грн.

Про це заявив глава Севастопольської міськдержадміністрації Володимир Яцуба під час зустрічі з викладацьким складом навчальних закладів.

"Зараз за дорученням президента України з грошей Євро-2012 виділено 25 мільйонів гривень і почалося проектування терміналу для аеропорту "Севастополь "Бельбек", який сьогодні здійснює рейси", - сказав він.

За словами губернатора, "багато інвесторів приходять і просять взяти участь у будівництві аеропорту, але аеропорт буде державний, беручи до уваги, що сюди часто прилітають офіційні особи, делегації".

"Після будівництва у Львові, Києві, Донецьку всі сили будуть кинуті на будівництво аеропорту в Севастополі. Я думаю, що ми швидко побудуємо цей термінал, і Севастополь буде мати надійне транспортне сполучення, у тому числі і повітрям", - відзначив Яцуба.

Аеропорт "Севастополь "Бельбек" розташований у 2,5 км від транспортної розв'язки Симферополь-Севастополь/Ялта-аэропорт Бельбек, в 9 км від пл. Захарова на Північній стороні Севастополя. До Сімферополя - 50 км, до Ялти - 95 км.

Найпівденніший аеропорт Україні здатний обслуговувати до 100 пасажирів на годину. Він має трикілометрову злітно-посадкову смугу, призначену для прийому повітряних суден всіх типів.

Зараз ви читаєте новину «У севастопольський аеропорт "залили" 25 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути