четвер, 31 березня 2016 04:38

У Росії нагадали, що cьогодні закінчується дія знижки на газ для України

У Росії нагадали, що cьогодні закінчується дія знижки на газ для України
Фото: zn.ua

Дія російської знижки на газ для України на 1 квартал закінчується 31 березня, з 1 квітня ціна буде відповідати чинному контракту. Про це йдеться в заяві міністра енергетики Росії Олександра Новака, передає ТАСС.

"31 березня 2016 року закінчується дія знижки на газ для України, яка була надана урядом РФ на 1 квартал 2016 року в розмірі $17,77. Кінцева ціна газу для України в 1 кварталі становила $212 за 1 тис. куб. м. Домовленості про знижку були встановлені в рамках так званого зимового пакета, погодженого Росією, Україною і Євросоюзом", - заявив міністр.

За його словами, починаючи з 1 квітня поточного року, ціна газу для України буде повністю відповідати чинному контракту між "Газпромом" і "Нафтогазом України".

Раніше заступник голови правління "Газпрому" Валерій Голубєв повідомив, що ціна на газ для України в 1 кварталі 2016 року становитиме $230 за 1 тис. куб. метрів без знижки.

Зараз ви читаєте новину «У Росії нагадали, що cьогодні закінчується дія знижки на газ для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути