понеділок, 24 вересня 2012 10:27

У ПФ заявили, що пенсіонери Київщини отримують по 1400 гривень

У ПФ заявили, що пенсіонери Київщини отримують по 1400 гривень
За рік чисельність пенсіонерів, які отримують менше 1000 грн пенсії, скоротилася на Київщині майже втричі, кажуть чиновники. Фото: advocat-cons.info

Станом на 1 вересня поточного року середній розмір пенсій на Київщині перевищив 1400 грн.

Про це йшлося 21 вересня 2012 року на засіданні правління Пенсійного фонду, на якому було проаналізовано стан виконання соціальних ініціатив президента Віктора Януковича в органах Фонду в Київській області.

Як повідомляє прес-служба Пенсійного фонду, на виконання соціальних ініціатив перерахунки пенсій проведено понад 503 тис. пенсіонерів, або майже 93% загальної кількості одержувачів пенсій в області. Середній розмір підвищення пенсії на одну особу (без урахування соціальних пенсій) з 1 травня становив 132,75 грн.

"Порівняно з вереснем минулого року чисельність пенсіонерів, які отримують менше 1000 грн пенсії, скоротилася на Київщині майже втричі. Середній розмір пенсії на 1 вересня ц.р. в області становить 1413, 78 грн", - зазначено в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євро втратив 2 копійки, курс долара істотно не змінився

З 1 липня та 1 вересня 2012 року проведено перерахунки пенсій, призначених згідно із Законом "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб". Нині середній розмір пенсій цієї категорії одержувачів становить у Київській області 2268,70 грн, зазначили в Пенсійному фонді.

Зараз ви читаєте новину «У ПФ заявили, що пенсіонери Київщини отримують по 1400 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути