вівторок, 01 березня 2016 16:34

У лютому найбільше дешевшали трикімнатні квартири

У лютому найбільше дешевшали трикімнатні квартири
t-v.te.ua

Минулого місяця дешевшали квартири у всіх районах столиці.

У порівнянні з січнем, лютнева вартість квартир в столиці на вторинному ринку знизилася майже на 1%. Квадратний метр у середньому коштував 1 463 долари. Порівняно з лютим минулого року ціна "квадрата" в Києві впала на 15,3%, пише Столична нерухомість.

Найбільше дешевшали квартири в Голосіївському районі столиці, а найменш помітним здешевшання було в Шевченківському, однак ціни на житло знижувалися всюди.

Середня вартість "квадрата" в однокімнатній квартирі здешевшала на 0,5% і склала 1 348 доларів. Двокімнатні подешевшали на 0,4%. Там "квадрат" у середньому коштував 1497 доларів. Найактивніше падали ціни на трикімнатні квартири. Такі помешкання подешевшали на 1,6%. Квадратний метр тут в середньому коштував 1603 долари.

У порівнянні з позаминулим місяцем більш активно падали ціни на житло економ класу, а от в дорогому сегменті середня ціна знизилася незначно - на 0,1%. У середньому таке житло коштувало в лютому по 2555 доларів за "квадрат".

Зараз ви читаєте новину «У лютому найбільше дешевшали трикімнатні квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути