субота, 03 серпня 2013 11:56

У Криму надувні атракціони щодня приносять 800 гривень
9

Фото: Фото надане Дмитром Морозом

У Києві надувні атракціони є менш прибутковим бізнесом, ніж у Криму.

"У Києві такий бізнес був прибутковим два роки тому. Зараз надувні гірки і батути столичним дітям стали менш цікавими", - говорить киянин Дмитро Мороз.

Чоловік має чотири надувні атракціони у столиці. Один з них встановив на столичній Оболоні, два у Гідропарку, ще один – у місті Вишневе під Києвом.

"Наступного літа у Києві залишатися не буду. За оренду віддаю більше, ніж заробляю, - пояснює підприємець. – Якщо один атракціон принесе 160-200 гривень за день – це вже успіх. Добре, що вони енергію не жеруть, як інші атракціони. Хоч мороки з надувними не менше. Щодня треба надувати і спускати, щоб уночі ніхто не порізав".

Біля надувного атракціону "Казка", який на Оболоні встановив Дмитро Мороз, працює ще три подібні. Два стоять порожніми. Біля них не видно навіть касирів.

"На літні канікули діти пороз'їжджалися по таборах, когось відправили в село, когось на море. Не більше 8-10 відвідувачів за день маємо. Вхідний квиток торік був 25 гривень, цього літа опустив вартість до 20, бо клієнти йшли до конкурентів. У них було на 5 гривень дешевше".

Звідки привіз надувні атракціони, не зізнається. На надувний лабіринт та гірку у травні витратив $6 тис. – 48 тис. грн.

"У Криму такий атракціон окупиться за місяць-півтора. Там власники таких розважальних точок заробляють по 700-800 гривень за день. До атракціонів черги стоять, - розказує Дмитро. – Хто не має стартового капіталу, купують беушні атракціони у Росії. Там один можна взяти нз тисячу доларів. До того ж надувні атракціони ніхто не контролює. Вони безпечніші за решту".

Зараз ви читаєте новину «У Криму надувні атракціони щодня приносять 800 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути