четвер, 24 квітня 2014 14:24

У Києві подешевшали трикімнатні квартири, розваги і послуги в салонах краси

У Києві подешевшали трикімнатні квартири, розваги і послуги в салонах краси
Фото: visti.ks.ua

У столиці подешевшали послуги у салонах краси та фітнес-центрах, опустилися ціни у розважальних закладах і ресторанах.

"Коли падає гривня і ціни автоматично лізуть угору, щось обов'язково дешевшає, - говорить київська домогосподарка Олена Панащук. – Це перевірила наша сім'я на собі. Є чимало пропозицій, але попит падає, бо у людей стає менше грошей. Тоді бізнесмени просто не можуть обійтися без акцій і розпродажів".

Панащук протягом двох тижнів моніторила зміну цін. Зробила висновки, що найбільше ціни впали у ресторанах.

"У суші-барі біля нашого дому вже другий тиждень діє акційна пропозиція – замовляєш одну порцію суші, а другу отримаєш у подарунок, - розказує Панащук. – Знижки роблять на страви, які замовляєш додому. Навіть доставку вже зробили безкоштовною".
За спостереженням Олени, у столиці подешевшали розваги.

"На вихідних почали працювати літні атракціони. Водили дітей на надувні гірки. Торік під кінець сезону платили 30 гривень за 10 хвилин, а тепер просять всього 20. На знижки попали, коли йшли кататися на ковзанах і в кінотеатр в один зі столичних розважальних центрів. У будні можна отримати знижку у 100 гривень, купивши денний абонемент в аквапарк. Також подешевшали послуги фітнес-центрів і тренажерних залів".

Коли на 20 грн підняли місячну плату за інтернет і кабельне телебачення, Панащуки почали шукати іншого оператора, який надає такі ж послуги.

"Раніше платили за пакет "інтернет+кабельне" 100 гривень у місяць. У пошту поклали рекламу з пропозиціями іншого оператора. Він обіцяє такі ж послуги, але за 70. Перейшли на новий інтернет не роздумуючи. Щоб повернути клієнтів, до акцій вдаються власники салонів краси. Пропонують гарні знижки на епіляцію, шоколадне обгортання, інтимні стрижки та нарощення вій".

Сім'я живе в однокімнатній квартирі у Києві. Планує продати її і перебратися в Ірпінь.

"За нашу квартиру зараз можна взяти 70-75 тисяч доларів. Однокімнатки за цей місяць у "хрущовках" і панельних будинках подорожчали на 3-5 тисяч доларів, бо їх активніше купують, ніж великі квартири. За цю ж ціну в Ірпіні плануємо купити квартиру на три кімнати. Вже переглядали оголошення. Трикімнатні квартири подешевшали, бо їх зараз запитують рідше. Комуналка подорожчала. За трикімнатну доведеться платити 900-1200 гривень в місяць. Трикімнатні продають по 90-100 тисяч доларів у столиці, по 60-80 тисяч під Києвом".

Зараз ви читаєте новину «У Києві подешевшали трикімнатні квартири, розваги і послуги в салонах краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути