пʼятниця, 30 листопада 2012 13:24

У Каськіва заявили, що скандал з угодою на $1 мільярд вичерпаний

У Каськіва заявили, що скандал з угодою на $1 мільярд вичерпаний
Фото: pravda.com.ua

Непорозуміння між Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України (Держінвестпроект) та компанією "Gas Natural Fenosa" вичерпане.

Про це повідомила прес-служба Деоржінвестроекту.

"Компанія "Gas Natural Fenosa" повідомила про статус своєї співпраці з Національним проектом "LNG-термінал", зокрема про те, що компанія до цього часу не приймала рішень "з питань участі у консорціумі щодо будівництва терміналу", але підтвердила свою попередню участь у реалізації Національного проекту "LNG-термінал", зокрема, розробку підрозділом компанії "Gas Natural Fenosa Engineering" (Socoin)техніко-економічного обґрунтування", - сказано в повідомленні.

Держінвестроект заявив, що "Gas Natural Fenosa"повідомила українську сторону, що Джорді Сарда Бонвеї, який 26 листопада поставив свій підпис під угодою про інвестування в будівництво LNG-терміналу від імені "Gas Natural Fenosa""зробив це на власний розсуд" і перевищив свої повноваження.

Також "Gas Natural Fenosa"надав Держінвестпроекту копію свого листа на його адресу, у якому компанія визначає суть своїх претензій до Джорді Сарда Бонвеї, як підписанта Угоди.

У зв'язку з цим Держінвестпроект поінформував, що прийняв "до відома" надану інформацію та відзначив відсутність в тексті згаданої Угоди будь-яких взаємних юридичних та фінансових зобов'язань.

Зараз ви читаєте новину «У Каськіва заявили, що скандал з угодою на $1 мільярд вичерпаний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути