пʼятниця, 01 липня 2011 09:29

У Азарова теж захотіли віддати Фірташу титанову галузь

У Азарова теж захотіли віддати Фірташу титанову галузь

У Верховній Раді зареєстрований третій за останній місяць законопроект, що пропонує виключити зі списку заборонених до приватизації об'єктів титанові підприємства

Інтерес до них виявляє український бізнесмен Дмитро Фірташ, пише портал "Дело".

У законопроекті "Про внесення змін до деяких законів України з питань приватизації" від 24 червня № 8723 під авторством Кабінету міністрів, зокрема, запропоновано виключити зі списку заборонених до приватизації об'єктів Іршанський гірничо-збагачувальний комбінат, Вільногірський гірничо-металургійний комбінат, Запорізький титано-магнієвий комбінат.

Нагадаємо, за останній місяць депутат від Партії регіонів Юрій Каракай двічі за останній місяць вносив на розгляд парламенту законопроект, що дозволяє, зокрема, приватизацію титанових підприємств.

Проте Верховна Рада 16 червня відмовилися розглядати цей законопроект. "За" проголосували тільки його колеги по фракції і фракція Народної партії.

Зазначимо, на відміну від законопроекту Каракая, у документі Кабінету міністрів Кримське виробниче об'єднання "Титан" вирішено залишити в списку заборонених до приватизації об'єктів.

Зараз ви читаєте новину «У Азарова теж захотіли віддати Фірташу титанову галузь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути