вівторок, 26 січня 2016 18:04

Туроператор розповів, де найдешевше відпочивати до кінця зими

Туроператор розповів, де найдешевше відпочивати до кінця зими
nat-ka.livejournal.com

Найвигідніше в лютому їхати відпочивати до країн Прибалтики, до Польщі, Швеції, Туреччини. Тури на тиждень обійдуться в 100-170 євро. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла співвласниця туристичної агенції "Самотур" Ольга Кузьменко.

"Якщо їхати до Польщі автобусом і мешкати в хостелі, можна вкластися у 100 євро з людини, а то й менше. Найдешевше відправляли до Кракова за 60 євро з людини на три дні", – говорить вона.

Після новорічних свят туристичний ринок переживає традиційне затишшя. Найбільше в цей період популярністю користуються гірськолижні курорти. До екскурсійних маршрутів Європою українці зазвичай втрачають зацікавлення аж до весни і настання тепла.

"Ціни на гірськолижних курортах у Польщі та Грузії приблизно такі, як в українському "Буковелі". До Європи відправляємо туристів через Польщу. Туди вони доїжджають автобусом, а потім задешево летять літаком до Стокгольма, Вільнюса, Парижа чи іншого міста. До Грузії переліт обходиться щонайменше 150 євро. Житло в Грузії для одного туриста на тиждень може коштувати 25 євро з харчуванням", – додає Ольга Кузьменко.

Раніше повідомлялося, що на новорічні свята українці найбільше відпочивали в Туреччині та Єгипті.

Зараз ви читаєте новину «Туроператор розповів, де найдешевше відпочивати до кінця зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути