четвер, 22 грудня 2016 10:59

Стало відомо, яку роботу знайти найлегше

У грудні зріс попит на робітничі спеціальності. Вакансій у виробництві стало в середньому на 106% більше, ніж торік. Серед найзамовленіших професій в Україні досі багато вакансій у продажах. Лідери рейтингу – менеджери з продажу, на другому місці – продавці-консультанти, а замикають трійку лідерів водії.

 

Найбільше вакансій у великих містах: Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі, Львові. Про це повідомляє видання "Сегодня". Водночас активність шукачів там теж помітно вища. Наприклад, кияни торік відправили більш як 2 тис. резюме з розрахунку на тисячу жителів. Найнижча активність у Кропивницькому. Там здобувачі 2016 року відправили в 16 разів менше резюме, ніж у Києві.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки можна підзаробити перед Новим роком

Заробітки теж вищі у великих містах. Першість тут за столицею з середньою зарплатою 8309 грн. Друге місце посів Харків – 7922 грн. На третьому Одеса – 7892 грн.

Цьогоріч менше всіх заробляли не у західних, а в північних областях: Рівненській, Житомирській, Волинській, Сумській. Очолила антирейтинг заробітків Чернігівська область.
 
Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, яку роботу знайти найлегше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути