середа, 27 січня 2016 11:57

Стало відомо, коли почнуть будувати новий патронний завод

Стало відомо, коли почнуть будувати новий патронний завод

Початок будівництва нового патронного заводу в Україні планується вже у 2016 році, заявив гендиректор "Укроборонпрому" Роман Романов. Про це пише Zbroya.info.

"Я думаю, що вже в цьому році, як ми і обіцяли два роки тому, ви дізнаєтеся першу інформацію про патронний завод, який забезпечить нашу армію і країну", - зазначив Романов.

За його словами, роботи йдуть згідно з графіком, і єдиним чинником, який може його порушити, є фінансування проекту.

"Ми вже звернулися до відповідних органів державної влади і повідомили, що всі роботи, які були в компетенції "Укроборонпрому", завершені. І ми готові до реалізації вже безпосередньо будівельної частини", - зазначив Романов.

Відповідаючи на уточнююче запитання щодо місця розташування, він сказав, що завод буде розташовуватися "в Центральній Україні".

"Ми вже розглядали виробничі майданчики, вони нами вже визначені. З проектантами, постачальниками обладнання вся робота проведена, тобто питання стоїть лише за фінансуванням", - сказав керівник "Укроборонпрому".

Нагадаємо, 2014 року провідне підприємство з випуску патронів - Луганський патронний завод - було захоплене бойовиками. Частина фахівців переїхала на підконтрольну Києву територію.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, коли почнуть будувати новий патронний завод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути