вівторок, 13 вересня 2016 09:37

Стало відомо, хто отримує найвищі зарплати

Стало відомо, хто отримує найвищі зарплати

Держслужба статистики розповіла про найвищі зарплати в Україні. Найбільше отримують програмісти. Їх зарплата сягає 100 тис. грн.

На другому місці - працівники авіації. Бортпровідники можуть отримати 25, і 50 тис. грн за місяць. У сфері авіації середня зарплата в серпні цього року сягала 22 тис. грн, проте роботодавці пред'являють до своїх працівників дуже жорсткі вимоги. Щоб отримати роботу стюарда або стюардеси, потрібно не лише мати досвід, навички та освіту, але й привабливу зовнішність.

На третьому місці - працівники сфери фармакології, де середній розмір заробітної плати майже 11 тис. грн.

Четвертими стали страховики та фінансисти. Їх дохід -10,5 тис. грн.

П'ятими – наукові діячі, працівники транспортної галузі і промисловості. Однак їх зарплати значно нижчі – від 6 до 8 тис. в місяць. Якщо пошукати вільні вакансії на популярних порталах із пошуку роботи, то сьогодні найбільшу зарплату - 125 тис. грн пропонують інтернет-маркетологу.

Програмні розробники з великим досвідом можуть розраховувати на дохід 100 тис. грн, однак від них вимагають додатково бездоганного знання англійської мови і гарантій того, що вони в будь-який момент зможуть відправитися в закордонне відрядження на невизначений термін. Досвідченим програмістам в Україні роботодавці пропонують зарплату від 70 до 100 тис., фінансовому директору - 60 тис., дизайнеру в сфері ІТ-технологій – також 60 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готувати до професії треба ще зі школи - психолог

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, хто отримує найвищі зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути