четвер, 21 квітня 2016 17:16

Стало відомо, в яких країнах українці найбільше купують житло

Стало відомо, в яких країнах українці найбільше купують житло
3vallees-hotel.com

Українці купують квартири в Греції, Туреччині, Іспанії, Болгарії.Ціни на квартири в столицях та великих містах цих країн коштують стільки ж, скільки й в Києві, а то й дешевше. Про це Gazeta.ua розповів експерт з нерухомості Олександр Атлас.

"Купують не тільки через привабливі квадратні метри, але й через інші причини. Багато українців там отримує освіту і залишається, дітей своїх туди відправляють", – говорить Олександр Атлас.

У Болгарії однокімнатна квартира обійдеться від 15 тис. євро, в Греції - від 10 тис. євро. Найбільшою популярністю користується житло в межах 20 квадратних метрів. Такі квартири дуже популярні в Афінах, Карлових Варах. Що стосується Західної Європи, то хоч українці і переїжджають туди, купувати нерухомість у Німеччині, Великобританії чи Франції не поспішають, кажуть експерти.

Середня вартість однокімнатної квартири в Туреччині, Чехії, Іспанії та Болгарії становить 18-25 тис. євро. Таке житло купують найчастіше для того, щоб отримати вид на проживання. Користується попитом і дорога нерухомість до 100 тис. євро.

Нагадаємо, щороку все більше українців купують польську нерухомість.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, в яких країнах українці найбільше купують житло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути