середа, 25 листопада 2015 17:55

Що чекати від новорічних розпродажів цього року?

Що чекати від новорічних розпродажів цього року?
Яна Романюк

З 1 грудня у столичних магазинах стартують новорічні розпродажі. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів консультант із шопінгу Вадим Сітуха.

"Перші великі знижки варто чекати у п'ятницю, 27 листопада, - говорить Вадим. – Така популярна серед американців Чорна п'ятниця тепер стає модною і в Україні. Знижки пропонують магазини косметики, одягу і взуття, побутової техніки і навіть будівельних матеріалів. Для одних це можливість скупити все, що треба перед святами. Інші використовують цей день, аби дешевше придбати подарунки для рідних і друзів напередодні свят".

За словами Сітухи, у грудні магазини почнуть спускати ціни на одяг і взуття.

"На початку грудня великих знижок годі чекати, - пояснює шопер. – Магазини використовують цей час, аби збути товар за високою ціною. Бо перед святами люди купують одяг для себе та на подарунки. Ціни спустять на 10-20 відсотків. Після Дня святого Миколая одяг подешевшає на третину. За півціни щось купити зможемо після Різдва. У січні-лютому зимову колекцію будуть розпродувати зі знижкою до 70-90 відсотків".

Що з одягу відчутно подешевшає?

"За півціни будуть розпродувати куртки, на третину подешевшають дублянки і шуби. Найбільше ціну спустять на рукавиці, шапки і шарфи, - каже Вадим. – Зараз у магазинах тривають міжсезонні розпродажі. Багато одягу і взуття з осінньої колекції буде продаватися разом із зимовим, бо його магазини ще не встигли збути".

За словами шопера, міжсезонні розпродажі багато бутиків провалили.

"Ціни зависокі, - розповідає Сітуха. - Навіть зі знижкою кофти по 600 гривень кияни купують неохоче. Курточки у бутиках по 3-4 тисячі. Дешевше замовити одяг в інтернет-магазині. Багато киян купують речі на польських, німецьких і американських сайтах. Навіть враховуючи те, що долар і євро подорожчали, а, крім одягу, доведеться заплатити ще й за доставку, люди охоче купують вбрання там, в не вдома".

Зараз ви читаєте новину «Що чекати від новорічних розпродажів цього року?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути