четвер, 27 серпня 2015 13:43

Росія не отримає кращих умов по кредитах - Яценюк

Росія не отримає кращих умов по кредитах - Яценюк
УНІАН

Позиція Кабінету міністрів України полягає у тому, що не приєднана до комітету кредиторів України Російська Федерація не отримає кращих умов за борговими зобов'язаннями України, ніж інші кредитори.

Про це заявляє прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

"Російська Федерація не долучилася до комітету кредиторів. Тому уряд України офіційно заявляє, що Росія не отримає ні за яких обставин кращих умов, ніж отримують інші кредитори", - сказав Яценюк.

"Люди повинні відчути, що ця реструктуризація, це списання боргів має відношення до кожної сім'ї і країни у цілому", - сказав прем'єр.

Він підкреслив, що рішення, приймати умови українського уряду, чи ні, за керівництвом Російської Федерації: "Або приймайте наші умови, або кращих умов ви ніколи не отримаєте".

Перед цим, в ході позачергового засідання Кабміну України, прем'єр повідомив, що була досягнута домовленість між владою країни та зарубіжними приватними кредиторами про те, що вони спишуть 20% українських боргових зобов'язань.

Зараз ви читаєте новину «Росія не отримає кращих умов по кредитах - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути