понеділок, 30 липня 2012 14:00

Рада передумала позичати $3 мільярди в Китаю

Рада передумала позичати $3 мільярди в Китаю
Верховна Рада скасувала закон про залучення кредитних коштів у розмірі $3 млрд китайських інвестицій. Фото: newzz.in.ua

Верховна Рада скасувала закон про залучення кредитних коштів у розмірі $3 млрд китайських інвестицій для реалізації проектів у сфері сільського господарства.

За постанову про скасування прийняття закону про внесення змін до закону про державний бюджет на 2012 рік проголосували 264 народних депутати з 278 зареєстрованих в залі.

Верховна Рада 4 липня прийняла закон, відповідно до якого були внесені зміни до державного бюджету України, якими залучалися кредитні кошти в сумі $3 млрд або 24,3 млрд грн на реалізацію проектів у сфері сільського господарства, а саме закупівлю китайських засобів захисту рослин, насіння для сільськогосподарських культур, сільськогосподарського устаткування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дірка" зведеного платіжного балансу в червні збільшилася до $1,5 млрд

Ці гроші також будуть залучені для продажу українських злакових культур до Китаю, будівництва заводів, засобів по захисту рослин, переробки органіки-мінеральних добрив та інші будівельні проекти в Україні, культивацію землі, висадку.

Цей закон був розроблений для виконання українсько-китайського рамкової угоди про співробітництво в сфері сільського господарства.

Зараз ви читаєте новину «Рада передумала позичати $3 мільярди в Китаю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути