вівторок, 01 вересня 2015 10:18

Промисловість в Україні впала майже на 20%

Кабінет міністрів України констатує зниження промисловості в першому півріччі 2015 року до січня—липня 2014 року на 19,5%.

"У січні—липні 2015 року порівняно з відповідним періодом 2014 року індекс промислової продукції становив 80,5%", - повідомляє "Урядовий кур'єр".

Як зазначається, найбільше падіння спіткало підприємства з виробництва коксу та продуктів нафтопереробки. Індекс промислової продукції на них знизився на 38,5%.

 

У добувній промисловості й розробленні кар'єрів випуск продукції зменшився на 23,4%, у переробній промисловості - на  18,6%.

У металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів, крім машин і устаткування, випуск продукції скоротився на 25,4%.

У машинобудуванні, крім ремонту і монтажу, виробництво знизилося на 22%, у постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря - на 15%.

На підприємствах із виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів випуск продукції знизився на 12%, у виробництві текстилю, одягу, виробів зі шкіри та інших матеріалів - на 8,5%.

У виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності обсяги виробництва зменшилися на 13%, у хімічній галузі - майже на 21%, у фармацевтичній - на 11%, на підприємствах із випуску гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції - майже на 12%.

Зараз ви читаєте новину «Промисловість в Україні впала майже на 20%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути