понеділок, 24 жовтня 2016 12:00

PrivateFX відкриває ворота в Азію

З 21 по 23 лютого 2017 року Гонконзі пройде 10-а ювілейна виставка iFX EXPO Asia - зібрання провідних представників фінансової індустрії, в якому візьмуть участь професіонали галузі з усього Далекого Сходу, Південно-Східної Азії та Азіатсько-Тихоокеанського регіону.

 
На порядку денному форуму вражаючий діапазон питань - від актуальних технологічних трендів форекс-індустрії до перспектив і вигод BreExit для брокерів, що працюють на ринках Європи і Азії. Актуальним буде обговорення питання регуляції, особливо в світлі недавніх змін в місцеве законодавство, що дозволить створювати інвестиційні компанії в юрисдикції Гонконгу в якісно інших умовах, не кажучи вже про те, що Азія - найбільший ринок користувачів мобільних технологій, що робить його подвійно привабливим для компаній , що надають фінансові послуги он-лайн. На заході буде представлено понад 80 компаній, очікується понад двох з половиною тисяч гостей, а в якості спікерів виступлять, зокрема, керівник відділу маркетингу і реклами європейського підрозділу Google, а також співзасновник і гендиректор софтверного гіганта Leverate. Група PrivateFX також представить на виставці свої найкращі інноваційні розробки та продукти. Раніше компанія їх успішно продемонструвала китайським споживачам, але Гонконг, будучи світовим фінансовим центром, це не просто ворота в економіку материкового Китаю, це ворота в саму Азію!
Зараз ви читаєте новину «PrivateFX відкриває ворота в Азію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути