понеділок, 10 лютого 2014 16:54

З'явилося 12 охочих купити "Райффайзен банк Аваль"

З'явилося 12 охочих купити "Райффайзен банк Аваль"
Фото: minfin.com.ua

Австрійська банківська група Raiffeisen Bank International отримала 12 пропозицій від потенційних покупців своєї української дочірньої структури, "Райффайзен банк Аваль".

Про це заявив гендиректор банку Карл Севельда в інтерв'ю газеті Die Presse.

За словами Севельди, банк веде переговори із зацікавленими сторонами. Деякі з 12 пропозицій були виключені. В даний час ряд зацікавлених сторін проводить due diligence активу.

"Остаточного рішення про продаж українського бізнесу поки не прийнято. Точну ціну продажу я назвати також не можу", - сказав Севельда.

Український бізнес банку отримав минулого року прибуток у розмірі 90 мільйонів євро, а балансова вартість його активів становить близько 820 мільйонів євро. "Райффайзен банк Аваль" має 800 відділень і штат співробітників в 13 тис. осіб.

Раніше група повідомляла, що, крім України, проводить аналіз ринків Угорщини та Словенії і не виключає можливості відходу з цих країн.

Австрійський банківський холдинг Raiffeisen International діє на території 17 країн Центральної та Східної Європи, в банку працюють близько 57 тис. осіб.

Зараз ви читаєте новину «З'явилося 12 охочих купити "Райффайзен банк Аваль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути