середа, 12 лютого 2014 23:23

"Покращення" не настало, бо з'явився Майдан - регіонал

"Покращення" не настало, бо з'явився Майдан - регіонал

Президент Янукович домовився з Китаєм та Росією про величезні інвестиції у розмірі 40 млдр доларів в Україну, що дозволить створити нові робочі місця, збільшити зарплати, підняти рівень життя. Майдан же навпаки відібрав у кожного українця 10% від зарплати. Таку думку в ефірі Громадського ТБ висловив депутат від Партії регіонів Олег Царьов.

"Майдан, який зараз стоїть на вулиці, вже дав скорочення на 10% заробітних плат усіх громадян, що працюють в Україні. Через падіння курсу гривні були зупинені усі проекти, які могли би працювати, а це робочі місця, це інвестиції. Через Майдан Україні знизили кредитний рейтинг, через Майдан Росія припинила видавати кредити", - сказав регіонал.

При цьому Царьов, відповідаючи на запитання журналіста Мустафи Найема про те, на які інвестпроекти пішли 3 мільярди доларів, які влада отримала наприкінці минулого року від Російської Федерації, зізнався, що кошти проїли, пустили фактично на "підтримку штанів", тобто на соціальні потреби, поки йдуть окремі проекти.

До проектів, які влада зараз нібито реалізовує і тому позичає кошти на соціалку, політик відніс міст або тунель через Керченську протоку (має з"єднати Росію та Україну), проект з будівництва нового ракетоносія для виводу на орбіту важких супутників, будівництво нових унікальних літаків АН, що зможуть сідати на траву і підбирати танки, будівництво заводу із виробництва палива для ядерних реакторів та інші.

Нагадаємо, від початку лютого в Україні стрімко почав падати курс нацвалюти. Долар при цьому різко підскочив. На піку подорожчання за "зелений" просили навіть 9-9,4 грн. Крім того, Нацбанк оголосив про те, що, фактично, відпускає гривню у вільне плавання і сам продавав американську валюту по 8,7 грн.

Подорожчання валюти автоматично спричинило зростання цін на імпортні товари і, зокрема, на бензин, що, в свою чергу, у перспективі вплине на абсолютно усі цінники.

Зараз ви читаєте новину «"Покращення" не настало, бо з'явився Майдан - регіонал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути