субота, 26 травня 2012 18:30

Переможці лотереї до Євро-2012 продають квитки своїм друзям по собівартості

Переможці лотереї до Євро-2012 продають квитки своїм друзям по собівартості
ФОТО: football24.ua

У п'ятницю, 18 травня, киянин 28-річний Ігор Сельвеструк не пішов на роботу. Він працює кур'єром в одній зі столичних компаній, які займаються виготовленням і встановленням пластикових вікон.

"Узяв відгул, бо в четвер після обіду подзвонили з міжнародної служби доставки UPS, - розповідає Ігор. - Повідомили, що на моє ім'я прийшов конверт від Євро".

Кур'єр обіцяв принести його об 11.00. Спізнився на 10 хв.

"Дав ай-пад, стилосом я розписався навпроти свого прізвища. Попросив мій паспорт. У паспорті я лисий, а зараз заріс. Кур'єр довго вдивлявся у мою фотографію. За доставку нічого не платив. 10 євро зняли з моєї картки разом з грошима за квитки".

Ігор одразу відкрив конверт. У ньому було 8 квитків на матчі Швеція — Англія 15 червня і Швеція — Франція 19 червня. Усі матчі будуть на столичному стадіоні "Олімпійський".

"По три квитки на кожен матч я продав своїм друзям. Націнки не робив. Ми одразу домовились — анкету на сайті заповнюємо усі, а хто виграє, той продає іншим по собівартості. Всі квитки по 30 євро. На кожному вибите моє прізвище. Друзі можуть потрапити на стадіон тільки зі мною. Всім треба брати із собою паспорти".

У конверті, крім квитків, був довідник для глядачів українською, англійською і польською мовами.

"У довіднику вболівальників просять приходити на стадіон за 2,5-3 години до початку матчу, аби зайняти місця. Не можна брати парасольки, лазерні указки, феєрверки, шприци, алкоголь, прапори з тримачем до 1 метра і полотном 2 на 1,5 м. Заборонено також проносити відеокамери, зброю, рекламні листівки, великі сумки, туалетний папір, дудки і цигарки. Пишуть, що на стадіоні заборонено палити. Якщо порушите правило, можуть вивести прямо серед матчу".

За інформацією з довідника, з цим квитком можна безкоштовно їздити у громадському транспорті в день матчу.

Зараз ви читаєте новину «Переможці лотереї до Євро-2012 продають квитки своїм друзям по собівартості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути