вівторок, 16 лютого 2016 05:01

Павленко: Недержавні програми дали малому та середньому бізнесу більше 2 млрд грн

Павленко: Недержавні програми дали малому та середньому бізнесу більше 2 млрд грн
Фото: antikor.com.ua

Завдяки недержавним програмам від закордонних донорів малий та середній бізнес отримав більше ніж 2 млрд грн. Про це в ефірі "Свободи слова" повідомив міністр аграрної політики і продовольства України Олексій Павленко, передає УНН.

"У нас загальна кількість недержавних програм складає більш ніж 2 млрд грн, це ті кошти, які завдяки співпраці з нашими донорами, нам вдалося дати малому та середньому бізнесу. Компенсація відсотків по кредитам 300 млн грн. залучила 8 млрд гривень фінансування під малий, середній бізнес. По кожній області у нас є приклади, саме успішної співпраці по малому, середньому бізнесу і на цьому наш саме основний фокус. Нам вдалося розробити спільно з європейською агенцією програму 2020 з фокусом саме на розвиток сільських територій, на малий,середній бізнес з донорами. Тому нам є що реалізовувати і рухатись далі",- розповів О.Павленко.

Як повідомлялося раніше, 8 лютого міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко повідомив, що Міністерство зацікавлене у залученні ЄБРР до проектів фінансової підтримки малих та середніх аграрних підприємств.

Зараз ви читаєте новину «Павленко: Недержавні програми дали малому та середньому бізнесу більше 2 млрд грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути