середа, 04 вересня 2013 10:27

Партнер Порошенка отримає 430 тисяч на ремонт фунікулера у Києві

Партнер Порошенка отримає 430 тисяч на ремонт фунікулера у Києві
Київський фунікулер поремонутють за 430 тис. грн. Фото: mignews.com.ua

Комунальне підприємство "Київпастранс" 27 серпня уклало угоду з ПрАТ "Київський завод електротранспорту" на капітальний ремонт вузлів фунікулера за 430 тис. грн.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

Завод отримав підряд за неконкурентною процедурою "закупівля у одного учасника", оскільки до того "Київпастранс" уже двічі намагався замовити ремонт фунікулера, але обидва рази скасовував конкурс через недостатню кількість заявок.

Згідно з обґрунтуванням закупівлі, єдиним учасником, який подав пропозицію конкурсних торгів був "Київський завод електротранспорту", тому цього разу його й обрали виконавцем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" знайшов, де взяти гроші на "Вітіну тисячу" - Ощадбанк організовуватиме лотереї

Згідно з даними SMIDA, 25% акцій заводу належить ПАТ "Закритий корпоративний недиверсифікований інвестиційний фонд "Вік". Власником цієї компанії є голова її наглядової ради Ігор Кононенко, заступник голови постiйної комiсiї з питань транспорту та зв'язку Київської міської ради. Кононенко також є віце-президентом холдингу "Укрпромінвест" з групи Петра Порошенка. За даними "ВДЗ", за останні п'ять років завод виграв тендерів на 575,84 млн грн.

Ремонт фунікулера "Київпастранс" замовляє щороку, практично усі ці підряди з 2008 року отримав "Київський завод електротранспорту".

Зараз ви читаєте новину «Партнер Порошенка отримає 430 тисяч на ремонт фунікулера у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути