пʼятниця, 15 січня 2016 14:17

Окупанти обіцяють знайти молоко для кримського заводу

Окупанти обіцяють знайти молоко для кримського заводу

Російський "глава" Криму Сергій Аксьонов заявив, що не допустить закриття найбільшого молокопереробного підприємства півострова "Криммолоко". Про це пише "Крим.Реалії". Аксьонов поговорив з "міністром" сільського господарства Криму Віталієм Поліщуком із цього питання.

"Вони не можуть знайти сировину. Але міністр Віталій Вікторович пообіцяв, що сировину підприємство отримає за доступними цінами. У власника немає планів зносити підприємство і будувати на його місці житло", – сказав Аксьонов.

Єдиний у Сімферополі молочний завод "Криммолоко" може зупинитися через брак сировини. З материкової частини України воно вже не надходить, а постачати Керченською переправою проблематично. Керівництво підприємства "Криммолоко" оголосило про закриття молокозаводу за два місяці, через нерентабельність. Співробітників, а це 197 осіб, попередили про звільнення.

Економічний експерт Андрій Яницький вважає, що російській владі простіше доставляти в Крим молоко тривалого зберігання, ніж возити сировину Керченською переправою.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти обіцяють знайти молоко для кримського заводу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути