понеділок, 08 лютого 2016 14:43

Новинний дайджест PrivateFX

Коротко про події в новій брокерської компанії

 

1. Почалася друга хвиля переходів по Програмі "1+1", а також готується програмне забезпечення для переказу куплених FT-доларів з аукціону депозитів в PrivateFX.

2. Керуючий партнер групи компаній PrivateFX, Роман Караулов оголосив інформацію про постачальників ліквідності (ПЛ) і додаткових засобів введення коштів:

Роман Караулов: "Всі затримки зараз (ПЛ, карти, банки), пов'язані зі зміною структури акціонерів і затвердженням її у регуляторів. Це процес тривалий, пов'язаний зі збором додаткової документації, тому з термінами виходить не так швидко, як планувалося. Це не виключає того, що все це (і постачальники ПЛ на сайті, і карти з банківським рахунком) буде в найближчий час".

3. За результатами торгового тижня в ПАММ-індексі "Stable" проведені перші зміни:

- видалений ПАММ-рахунок 2331 PARAMON

- доданий ПАММ-рахунок 2370 Hozyin.

Інвестиційний інструмент Компанії PrivateFX ПАММ-індекс "Stable" - це 8 ПАММ-рахунків від керуючих "Конкурсу трейдерів", які в конкурсі продемонстрували хороші результати торгівлі і не допустили просідання по Еквіті, що перевищує 30%. Індекс є динамічним і рахунки, які протягом торгового періоду допустили просідання понад 30%, будуть з нього виключені.

ПАММ-індекс "Stable" є помірно консервативним індексом.

Для покупки індексу скористайтеся інструкцією інвестування в ПАММ-індекси.

4. У розділі "Програма 1+1" - "Статистика" з'явилася інформація про виконання інвестиційної активності.

- Встановлена ​​активність використання інвестиційних інструментів - таке використання Клієнтом Інвестиційних інструментів Компанії, при якому після закінчення терміну, встановленого п. 3.4., середній показник коштів Клієнта, які беруть участь в торгових або інвестиційних операціях, передбачених Компанією, становить не менше 50% (п'ятдесяти відсотків) від суми коштів Клієнта, зазначених у п.п. 3.1., 3.2., 3.3. Угоди для кожного торгового періоду.

5. З'явилася попередня інформація про швидке впровадження деяких нововведень щодо виконання інвестиційної активності в компанії PrivateFX:

- Інвестор 1+1 має можливість інвестувати в будь-який ПАММ, але якщо ПАММ не виконав умови торгівлі, то місяць інвестору не зараховується.

- Якщо інвестор 1+1 інвестує в ПАММ з певного списку, то залік інвестору йде в будь-якому випадку.

- Якщо керівник не виконав норму торгівлі, то на наступний місяць він виключається зі списку.

Зараз ви читаєте новину «Новинний дайджест PrivateFX». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути